Sunat bayi perempuan

Siapa ada pengalaman tengok bayi perempuan sunat? Debor pulak rasa nak bawak anak g sunat.. Sekarang ni toreh ke cucuk je? Lepas sunat bila dia berak bole cuci pakai tisu basah or cuci pakai air? ##firstmom

2 Các câu trả lời

Saya pernah tengok doktor sunatkan baby saya. Sekejap je dr buat, just guna jarum dan cucuk satu kali, dah siap. Ada berdarah sikit je, setitik halus je. Baby pon tak sempat nangis, macam tak de apa. Insyallah jangan takut ye.

sy bawa bby pmpuan sunat, ayahnya tgu kt luar. dktr pkai pisau, tp halus je..bby xsempat nangis dh settle. lps sunat sy bawa bby bjalan, alhamdulillah bby ok. tang nk basuh berak or kencing better pkai air..lebih bersih.