Cyst time scan

Siapa ada pengalaman pregnant dgn cyst? Please share 🥺#firstbaby

3 Các câu trả lời

saya. 2x pregnant ada cyst. Dr kata biasanya x membahayakan. nnti nk masuk trimester ke 2 kecut n hilang. Dr akan follow up tgk size jgn risau

sye xdr.. tp adik sye.. wktu 5minggu..scan ad cyst 3cm.. doc akn pntau saiz tu..so dont worry..klau cyst tu tk membesar..

sama..sy skrg 6weeks..scan doc ckp ada cyst..harap akan hilang n kecut bile masuk trimester ke 2.. 😟