Positif covid

Siapa ada pengalaman positif covid semasa hamil? Macam mana ibu ibu handle.. ada tips tak untuk turunkan panas? Dah 5 hari demam on off.. pkrc sini pulak penuh, kena kuarantin dekat rumah sahaja sekarang.. tolonggggggggg

Positif covid
13 Các câu trả lời

utk rawat demam sepanjang kena C19 saya cuma amalkan makan supplement vitamin C, buah oren, air kelapa dan minum banyak air suam...juga amalkan supplement habatussauda untuk tingkatkan sistem imuniti

Boleh makan panadol biasa tu, and koolfever ja la kot. Yg lain jgn dulu. Kerap mandi, i baruni pun kuarantin di rumah 21mnggu pregnant.

3y trước

Baik, terima kasih ya.. sekarang macam mana? dah ok ke? saya 13w sekarang

Kena makan panadol je sis, sy pun preg 6bulan bru sembuh dri covid, amalkan panadol,habatussauda & vitamin C diffenz

3y trước

Saya kena tahan maeps 3 hari then transfer ke hosp sg buloh ward O&G disana.. btw sy x kne covid mmg refer o&g sbb ada msalah lain smpai skrg pun masih refer o&g tp x berkaitan covid dah la..