Batuk malam

Siapa ada pengalaman, kalau malam je time tidur anak batuk? Nak tidur pon tak selesa kadang smp muntah susu nya balik. Batuk yang macam tekak gatal. Bukan berkahak tu. Sebelum ni tak mcm tu . #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu

1 Trả lời

Hai. Anak pernah alami. Kalau minum susu formula mudah jadi macam tu sebab susu formula ada kandungan gula. So ia mudah buat anak nak batuk. Kalau kerap sebaiknya bawa jumpa doktor.

1y trước

maksudny susu formula tu tak sesuai ke sis ? sis buat apa masa tu dkt anak utk hilangkan batuk .