Sonsang/melintang

Siapa ada pengalaman hamil 5, 6 bulan check baby melintang dalam perut tanggal 15hb ni nak scan lagi.. Risau dah masuk 7bulan 🙂 bagi tips agar kepala baby turun bawah..

2 Các câu trả lời

jangan risau 🤗 banyak lagi ruang dalam perut , baby masih ada peluaang untuk berpusing2 sebelum 36w. selalu cakap dengan baby tau 🤗 tapi kalau sis dah 37w nak masuk 38w macam saya, agak koyaklah sikit mental sebab kena warded untuk pemantauan, jumpa pakar , kk dan asyik kena gi hospital. jadi penat. banyakkan berjalan masa nak hujung2 trimester. banyakkan berdoa dan tawakal 🤗

2y trước

iya sis, nurse pun cakap mungkin sebab anak kedua..keluasan rahim besar.. tapi fikiran asyik risau 🥲 semoga Allah permudahkan urusan kita ibu² mengandung masa melahirkan.. aamiin 🤲🏻🤲🏻

saya 28week scan baby mlitang..xpa msh ada masa lagi..utk dia putar ke bawa