Bersalin di hospital serdang

Hi, siapa ada pengalaman bersalin di hospital serdang?okay ke? Husband boleh masuk labor room juga Tak?

5 Các câu trả lời

hari tu masa sy kena masuk wad kat pac tu sy dengar doc tanya kat ibu² yg dah bukaan 5cm ke atas..panggil suami..atau dia tanya suami nak masuk tak..sebelum ibu masuk pac pn kena isi borang kebenaran utk suami masuk teman bersalin..

Saya pun plan bersalin hosp serdang. Tapi ada tanya2 org yang bersalin sana. Katanya husband boleh teman masuk LR cuma kena prepare covid test sbb sebelum masuk husband kena buat test dulu.

1y trước

Ya, nanti kena tnjuk result dekat nurse/guard before masuk LR

Okay je suami boleh msuk teman,,,

okay je suami boleh masuk

mg dpmudahkan segalanya amiin

1y trước

amiinn 🤲🏻 tq!