Air ketuban kurang

Siapa ada pengalaman air ketuban kurang? kena bagitahu kk ke atau terus refer ke hospital? saya pregnant 21w. buat detail scan bacaan 8 je. macam mana ye?

1 Trả lời

8 tu cukup2 la kiranya. normal 8-23. kalau mommy risau, bykkan minum air putih, makan tembikai & bykkan rehat ya.

2y trước

Saya punya AFI 5.66cm maksudnya kurang la ye. Okay kena bnykkan minum air kosong lagi la ni. 27 atau 28 week nanti saya nak scan lagi hopefully okay. Perlu bagitau doc kat kk ke pasal air ketuban ni ye?