Susu Drop

Hello all, just sharing my feeling.. A bit down bila susu start drop yesterday.. No LDR at all, 30 mins pump.. Dapat dalam around 2 or 3oz only. Before 5 to 7 oz.. Baby tak boleh nak makan susu fresh sebab x cukup untuk dia.. Demand baby 4 to 5 oz, baby 8 months old. Not sure is it because spare parts pump dah lama x tukar (tak pernah tukar since Jun 2019) or saya yang stress..

2 Các câu trả lời

Sis jgn stress tw..slh satu punca susu ni jd mcmtu pn dsbbkn stress pn leh jd juge .... Sis kne calm down n relax. If susu start x meriah..sis try buat booster milk sndri.. hrp ini blh mmbntu sis... 😉✌ Berjaya Menyusu Badan Untuk Anak Kembar, Ini 2 Resepi 'Natural Milkbooster' Yang Saya Amalkan https://siraplimau.com/cara-tambah-susu-badan-resepi-milkbooster/

5y trước

Most wlcme sis..hehe 😉jg dri bebaik k..

Stress salah 1 punca susu drop...

5y trước

Maybe jugak.. Don't know how to Un-stress myself.. Haha 😂 😂 😂