36w4D (Berat baby dah naik! 😂)

Just sharing, baru lepas scan tadi. Last scan 34w 2.2kg, tadi scan baby 2.9++kg. Haha. Next week dah nk bersalin doc ckp expected tmbah lg 300-400g. Ape pun alhamdulillah semua normal. Doakan i ye mommies semua next week i nk kena czer. Takot!

5 Các câu trả lời

Alhamdulillah moga dipermudhkn mommy. Mcm mana mommy naik kan berat baby dlm kandungan? Blh share tips? Sy pnye baby perut kecik. Doakan sy juga ye. Mudah2 dgn izin, keajaiban Allah sy dpt bersalin normal, anak selamat.

11mo trước

Alhamdulillah. Sy usaha dan beli selagi masih ada wktu utk ikhtiar. Thanks sis sbb kongsi pengalaman sis. 🫰🏻 semoga baby dan sis terus sihat.

jgn pikir takot2. positive pikiran ingt nk tgk muka bby..bertenang istighfar bnyk2..

semoga dipermudahkan segala urusan sis..

semoga di permudahkan..knp kena czer sis

11mo trước

Sbb bad obgyn history sis. I dah miscarriage byk kali before ni. Pernah ade komplikasi masa buat D&C, tumpah darah, kena intubate etc etc. 😅 So doc x bg bersalin normal.

Semoga d permudahkan🙏🏻