Resepi

?SHAREMENU? ✔3 Biji kentang ( rebus /lenyekkan ) ✔3 sudu tepung jagung ✔Carrot ( cincang halus) ✔ Sayur (Daun sup, sawi, @ ikut pilihan masing2 ) ***Gaulkan semua sehingga sebati ***Bentukkan ikut pilihan msing2 ***boleh terus goreng @boleh juga di frozenkn. ?? #FriesHomemade #fingerFood

Resepi
21 Các câu trả lời

Sedapnya! Sy pernah buat ni masa anak sulung. Tapi pengasuh ingat sy bg kat dia. Sedih betul! 🤣🤣 Lama sy kat dapur tau! Dia pulak mkn.

5y trước

Huhuhu dia teringin letuw

letak sikit air asam jawa, utk bg rasa dia naik..

Tq for sharing sis nanti nak cuba 😍

Tepung jagung yg biasa guna tu ka

Gonna try later!. 👏👏👏

Nice n comel

Sedap nya

Aaww mesti sedap..

baru nak buat 😍

nice and simple