Stress tak tahu nak makan apa,

setiap kali nak fikir makan mesti nak muntah. selera makan tak de. setiap hari tak tahu nk makan apa. tak de selera makan. saya stress mcm ni. penat nak fikir makan😭, kenapa mcm ni. ade org mcm saya ke.

2 Các câu trả lời

Jgn stress, enjoy je, sya pun sma, smpai trimster 3 alah, kdg makan mmg tau akan muntah, hehe, tapi mls nk strss, enjoy je, smpai hsbnd ckp makan la ap yg suka. Lagi satu mindset, kalau sy mengeluh ke ap, pikir, kita nk dpt zuriat ssh jugak, bila dh ada ni, mngeluh pulak, smpai kdg tu nangis2. Tapi smpai skrg ank sy dh 7 bln dh skrg, klu nk mrh dia ke, msti trpikir balik

8mo trước

Ye awak kuat, Insyallah, nanti hilang la tu alahnyaa. Pikir kuat demi anak, makan tu makan je kalau muntah, muntah je, hehe, tapi jangan makan yg boleh mngganggu kesihatan awak, tak pe awak, kuat ye🥰

faham. mmg letih fikir tak tahu nak makan apa. saya alahan pula sampai trimester 3. nak tak nak kena cuba apa yg kena dengan tekak. macam saya makanan tu takleh ada bau lansung baru boleh makan. so dalam masa cuba pelbagai jenis makanan tu mmg asyik muntah je kerja. tapi nak buat camne, terpaksa cuba kalau tak, tak tahu apa yg boleh makan

8mo trước

terima kasih awk, sy akan cuba untuk tahan