Buat buku pink

Sesiapa pernah bersalin kerajaan buat buku pink swasta , ade tak pengalaman? And sekarang HSA JB dah boleh ke suami teman bersalin 🥱🙄 #pregnantno3 #seriusnanya #ingintahu

1 Trả lời

bersalin di swasta sahaja suami dibenarkan masuk😄.. kerajaan tak.. boleh je buat buku pink swasta... and bersalin di hosp kerajaan... 👍👌macam saya sis.. saya buka buku pink di swasta.. bersalin diswasta suami leh teman.. and followup check up baby dekat KKIA... ok👍👌

1y trước

swasta sudah tahu mmg boleh