sakit bahagian kemaluan

sesiapa ada pengalaman time pregnant sakit bahagian kemaluan? skrg 35 weeks tp setiap kali nak bangun lepas baring atau dudok mesti sakit area situ lepas tu susah nak jalan sebab sakit tu mksodnye apa ye? normal ke?#SeriusTanya #bantujawab

2 Các câu trả lời

sy start sakit area tulang kemaluan masa masuk 3 bulan...sampai lah skrg dh masuk 35minggu...preggy anak no.2....dlu masa preggy anak first xde pulak mcm ni, aktif n lasak je...🤣

2d trước

sama la anak first x rasa ank kedua bru rasa tp sy rasa start 34 weeks

Saya pun skrg mengalami perkara yang sama mcm sis... minggu lps check up tnya misi.. misi cakap normal..

2d trước

tq sis sy x tnye nurse lagi sebab checkup 2/10 nnti kalau normal tu ok la sy risau ni tnda nk bersalin 🤣