Happy sngat

Seronok bila tengok yang mana updte jdi new mom, chek 2line..semoga Allah kurniakn sy zuriat..aamiin,sya doa kn jugak pada semua yg ingin kn zuriat mcm sy.. Allah makbulkan setiap doa kita.. Aamiin

7 Các câu trả lời

amalkan doa nabi Zakaria pgi ptg mlm....insyallah allah maha mndengar setiap doa hamba2 dia.... dlu time anak first sy xmiss baca doa nie alhamdulillah anak pon skrg dh 8 bulan....ni pon tgh mngandung lagi 5week 🤣

3y trước

Waaahh.. Alhmdulillah, in sha allah.. Sya usha

Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin.. Semoga Allah S.W.T kurniakan zuriat buat kita semua yg tgh menanti ni.. 🤲🏻🤲🏻

3y trước

Aamiin 🤲🤲

smge allah berikan sis zuriat ..byk2kan bdoa..insyallah ade nti tu rzki sis

3y trước

Aamiin moga2

smge allah berikan rzki sis..sis byk2 doa..insyallah ade nti tu

3y trước

Aamiinn.. Tq

aamiin aamiin 🤲🏻

Aamiin smga ada rizki sis

amin semoga ade rezeki