Ada tak pil gugurkan kandungan 4 bulan ke atas? bukan gugur tanpa sebab .

4 Các câu trả lời

Knapa sis? tak pasti lah ada ke tak. kalau ada pun mcm menyakitkan dah tu sbb 4 bulan janin dh terbentuk baby dah. and size pun dah makin membesar. Risau kalau awk makan pil dia tak kluar habis. nanti risiko dekat awk & rahim. kena pgi hospital jugak utk dnc. Kalau nk ggurkan sbb baby abnormal ke ape, mmg kena refer hospital jugak. lebih baikk. Doctor akan faham. Tpi kalau dia sempurna je sis mmg tak boleh lah 🥺 Ksian , tangan kaki dia smua dah ada dh tu Tak berani nak ckap ape. semoga awk kuat dan fikir baik2 🤲🏻

2mo trước

sebab apa nk gugur ? boleh share masalah apa ?

hmm 4 bulan dah ditiupkan roh😔

kenapa nak gugur tanpa sebab?

apa maksud gugur tanpa sebab?

2mo trước

hanya dktr yg boleh prescribe pd patient. tp itupun slps check condition kndungan and need to undergo surgery sbb masa ni janin dh cukup sifat. mkn pil sahaja tak membantu. if underage, they will need waris consent before any procedure.