Pendarahan di usia kandungan 9minggu adakah normal?? Atau ada apa2 yg berlaku pada kandungan?

2 Các câu trả lời

Sis.. camne skarang okay ka? Saya pon tiba2 ada darah td lepas kencing. Ni tengah monitor dulu sebelum pergi kk seba belom buat buku lagi, baru set appointment. 10w skarang

5mo trước

Kena datang terus ke kilink sis.. Jumpa doktor scan kandungan. Tiada masalah juga Walaupun tiada buku pink.

Pendarahan masa pregnancy tdk normal sis. Kena datang jumpa doktor cek kandungan.