due 25-26/3, ada yg dah beranak awal ke?

8 Các câu trả lời

Saya 30/3!!! Sekarang baby kerap sangat mengeras. Siap terkena kencing kotor lagi. Tapi lepas minum air kelapa banyak2 sangat membantu yeee. Doakan baby keluar week 37-39 lah yee

sy due 19/3, skrng dah rase mcm sakit senggugut & dah ada org tegur perut dah turun....minggu depan dah 37weeks, dah full term kene ready anytime je blh beranak

Saya due 26/3, skrg baby kerap mengeras, ada yg tegur perut dah turun, harap baby lahir 37-39 weeks, jgn overdue takut kena induce sbb saya gdm on diet 😊

7mo trước

Perut turun bkn tanda pn sis huhu. Tp lebih kpd akn buat sakit kt ari2. Sy dh 38w perut turun dr 36w lg. Tp belum ada tanda nk bersalin. Due tgh bulan mac

Sama tarikh due, tp kne serah diri awal 2 minggu lebih 10/3 serah diri 11/3 induce sbb gbs gdm on diet

7mo trước

kenapa gdm on diet kene serah diri awal 2 minggu ye sis? sbb sy gdm on diet jugak . doktor ckp x boleh lebih 40w je. so on due date kene serah diri kt hospital. nurse ckp kalau on insulin atau makan ubat baru kene beranak 2 minggu awal dari due date.

saya 27/3 n.. haishh makin dekat dgn due n mkin berdebar pulak rasa😭dh laa ank firstt

saya due 20hb 3, sekarang tgh aktif kat rumah. tetiba hujung2 ni rajin memasak pulak

7mo trước

due kita sama 🤭 sy due 20hb 3 juga

sy due 15/3.Jumaat ni dah kena serah diri untuk induce.Doakan sy.

7mo trước

Jelesnya sis, sy pn nk beranak jumaat ni kalau boleh.. Tp doktor ckp sy ni takde tanda utk kena induce pn. Boleh naturally je. Due lagi 2 minggu lak tu huhu.. x sbr nk baby kua cepat

Saya due 17/3 tapi dah selamat bersalin 22/02

7mo trước

Doktor bgtau sy induce lg sakit dr tanpa induce. Sbb tu dia suruh cuba natural, mcm bersama dgn suami atau urutan perineum. Kitenye pjj ngan suami, nk urut mcm seram je .. adui la