Berat badan tak naik

#SeriusTanya hai momies2.. Siapa ada pglman cmni.. Kongsi dlu.. Ank kurang berat bdn. Umur sthun sebuln. Dktr sruh xry.. Wajib ke buat... Ank aktif, sihat#bantujawab #ingintahu #firstmom

1 Trả lời

berat lahir besar ke?, dia makan lalu dak?, tidur pun cukup dak?, sbb anak saya tidur cukup tapi makan 2-3suap . bulan lepas kena jmp dr. pakar, dia ckp kalau nnt tak naik ,dia nak amik darah . tak sanggup rasa sbb masa dia kena covid time 2bln pun sedih tgok, darah merecik . ni da nak 2y kena pula cmtuh, dgn da faham, mesti fobia dia. ni pun raya hari tuh dia baru start mau makan byk sikit. so try push, awak pun try push dia kalau dia lalu makan sis, mcm bagi dia makan telur hari2x, org ckp telur bole naikkan berat. tgok kt fb, tiktok tips naikkan. byk menu ,yg pasti bagi lengkap semua.

2t trước

baik sis😊tq