Slm nk tye. klo usia kdungan dh 8w tpi dh 1 mggu turun kdg x turun darah coklat mcm mne ye

6 Các câu trả lời

sy pun spotting awk. dh 3 minggu. doc bg ubat kuat rahim, duphaston. minggu lepas scan Alhamdulillah baby makin besar, jantung makin kuat. dalam rahim pun xde pendarahan. doc cek miss v dia ckp darah2 lama.

3mo trước

sama2 sis

g hospital check, saya hritu dh 3 minggu bleeding. g klinik x taw punca. on ubat je 3 mngu tu. fedup sgt, g hospital swasta. rupanya ada cervix polyps. alhamdullilah lepas buang xde spotting dah.

3mo trước

baikla.. terimakasih sis

Dah pernah scan ke sis? Kalau belum, suggestion saya better pergi klinik & scan untuk tahu kedudukan & keadaan kantung/janin, especially kalau ada rasa sakit. Semoga urusan sis dipermudah

3mo trước

aamiin..trimekasih sis..

sekarang keadaan sis ok ke

3mo trước

pergi.. Dr suruh dtg balik dlm mase 2minggu

ade spotting ke?

3mo trước

iyee. boleh share tip2 yy boleh dibuat

Go klinik now

3mo trước

sy dh prgi tpi dr xde suggest ape2.. katanya tunggu 2 m lgi utk dtg scan 🥺