Sy dh hamil dh 6 minggu, tpi Sya mengalami keputihan kuning 3 hri berturut turut..adkh ianya bahaya?

2 Các câu trả lời

kalau tak gatal dan tak berbau tak perlu risau sis. its normal according to doc saya la. sebb sy ada tp x bnyak pun segaris mcm tu je. but kalau dh gatal2 n berbau boleh terus jumpa doc or kalau tak pasti pun terus je jumpa doc.