assalamualaikum. siapa sini yg due date 25hb oct tapi belum bersalin lg. sy pun sama.

8 Các câu trả lời

sy due 24 oct..belum bersalin jgk lg..17/10 dia bg false contraction, x pasal² kena seluk..doc ckp baru 1cm n serviks still tebal

2y trước

alhamdulillah sis. semoga kita sama2 dipermudahkan bersalin dan selamat ibu dan baby ye sis. aamiin

sy pun due 25hb oct tp sampai sekarang takda tanda2 lg, semalam dengan harini keluar lendir putih jernih tapi takda darah

2y trước

tq sis. aamiin dan semoga sis pun dipermudahkan bersalin ye.

Sy due 20/10 masih tak bersalin lagi sis. Sedih sbb nak jumpa baby cepat n kalau boleh taknak induce 😢

2y trước

sabar ye sis. insyaAllah dipermudahkan nanti. banyakkan berdoa sis. sy pun kalau baby tak keluar juga sampai 25hb, doc suruh serah diri 24hb nanti. semoga kita sama2 dipermudahkan bersalin dan selamat ibu dan baby ye sis. aamiin

sy dh lepas tarikh due 17/10 spatutnya.. smpai sekarang belum bersalin.. serah diri 23/10 nie.. 😭😭😭

2y trước

aamiin

saya due 29/10 pon blm ada tanda apa lgi.. cuma rasa mcm tak larat sgt dah bdan ni..

2y trước

itulah sis.

Alhmdulilah sy due 25oct 2022 tp dah slmt bsalin 19oct 10.15am berat 3.56kg 🥰

2y trước

alhamdulillah sis. selamat berpantang ye sis.

Sy due 25/10, takde tanda apa2 lagi. Sakit perut mengeras tu biasa dah

2y trước

sabar ye sis. insyaAllah tak lama dah tu. semoga kita dipermudahkan bersalin dan selamat ibu dan baby ye sis. aamiin

Saya🙋‍♀️

2y trước

sy 24hb ni sis. tp pg td dah keluar tanda dan mengeras 20 minit sekali. sekarang tengah tunggu nak masuk wad sb jalan dah buka 1cm sis.