Apa terjadi kalu perempuan keluar darah waktu mengandung

4 Các câu trả lời

Any “what ifs”, best is to call the hospital / straight to emergency to check. Only after checking baru dapat tau kenapa bleeding/spotting etc. Lain orang lain tau, banyak sangat possibilities ♥️

Kena g hospital sis.. saya bleeding pastu selang 2 hari gugur kandungan 10w

Kena pergi hospital atau clinic segera puan

2y trước

Tak semestinya sebabtu puan kena pegi clinic untuk check. Kalau ada apa apa, boleh dr monitor dan bagi ubat untuk kuatkan rahim. Doa banyak ya

alhamdulillah

2y trước

sabar ye kak, semoga akk dikurniakan anak lagi.. amim