Hi, Ada yg prnah kncing kotor ke msa pregnt,Sy kncing kotor nurse suh mnum ai bnyak

4 Các câu trả lời

btul tu mnum air bnyak2 jaga kbrsihan kawasan intim juga .. sya msa 12wk kncing ktor lpas tu nurse nsihan kekalkan mnum air bnyak dan jaga kwsn intim alhamdulillah xda mslah kncing ktor sdah ..

Sis saya baru kena minggu lepas, ptg tu juga saya pegi klinik. Dapat antibiotic dan ubat yg kena larut dlm air , minum utk kencing kotor. Alhamdulillah 3 hari mcm tu dah baik semula

8mo trước

Haah sis sbb saya 18w, saya jenis kerap minum air putih, tp kena jgk kencing kotor, tak pernah lagi terlalu kerap kencing ( dlm masa stgh jam 4x nak pg tandas & kencing mcm tak lawas) n masa kencing rasa cam ngilu, ptg tu jugak saya pg klinik n terus dpt ubat lepas doc detect kencing kotor, lepas makan ubat dah kurang rasa, dlm masa 3 hari elok dah, lega sgt back to normal, kencing pun takde ngilu ngilu dah.. semoga sis n baby dipermudahkan urusan

Saya 🙋🏻‍♀️betul nurse kata tu. Lepas tu amalkan air barli kosong. Plus doktor saya bagi ubat. Alhamdulillah lepas tu okay da.

Saya pernah. Betul. Kena mnum air msak yg bnyak.

8mo trước

Sy bkn tk kuat minum air ,tpi klu minum air banyak pedih uluh hati Rasa nk muntah