Assalamualaikum mommies semua sya dh nk msuk 38w tp tnda nk brsalin blm ada apa perlu sya buat?

7 Các câu trả lời

saya dah 40w tak bersalin lagi ni , sakit on off je baby ok lagi gerak aktif cuma sekarang rasa macam kuat pulak dia mengeras... semoga dipermudahkan urusan kita ya 🤲

2y trước

tulah sekarang memang tengah pantau gerak baby je ..

wasalam sy 39w 4d belum bersalin lg,sakit perut pun main2 je xde tnda apa2 lg...syok naw bby dlm perut mami dy😂😂 semoga Allah swt permudhkn segalanya Amin Ya Mujib

sama 38w dh tp bby msh seronok blm nk kluar lagi alahai..risau kena induce ubat je org kata sakit 😣 ada gdm on diet

Sy juga masuk 38 mggu sakit on off tp sampai ari ni belum ade tanda nak bersalin

2y trước

sama siss..pinggang pun asyik sakit lpastu perut asyik mngeras

39w2d bby sdp ddok pusing2..moga dipermudahkan urusan bslin smue

Sama kita. Blm ada rasa apa2 lagi.. due date doc kata 31/12

2y trước

sma sis...semoga d prmudhkan segala urusan..2/1 kena serah diri if 31/12 blm brsalin

jalan bnyk, naik turun tangga