Salam,normalkah luka jahitan rasa menarik narik isi,,tanda apa ya

8 Các câu trả lời

sama la.. lepas check up dengan nurse hari tu jahitan terbuka la pulak aihhh, masuk wad o&g balik pasang antibiotik 2 hari sbb risau ada jangkitan kuman sbb dah 8 hari masih terasa sangat sakit... nasib baik ok ja skg dah hari 13 mmg masih ada rasa sakit sikit tp x steruk hari tu, lebih bais sis minta check up dengan nurse

Blh jd tanda rahim nak kecut jgk.. sy 11 hari pantang ni pun baru nak ok cuma celah peha kiri dan bahgian punggung kiri sakit mcm masa mengandung tu.. sciatic nerve pain kot. Mkn je ubat tahan sakit yg dr bg sis..

sya plak kalau rasa skit minum ubat tahan skit yg hospital bgi tu...skrg dah habis skit sgt rasa,nk duduk pon skit.hari ke 9 dah

Awk sakit lagi tak? Sy luka dah baik tp kelengkang pula sakit nk duduk tu senget sebelah taktau knp sakit gila klau duduk tak beralas….

2y trước

weyyy kita sama.. sakit mcm isi tertarik kan.. ngilu cmtu

awak pun rasa macam tu ke? 😩 mungkin normal kot sebab saya pun rasa benda sama. nak duduk pun senget sebelah 🤣

2y trước

byk sis jahitan saya juga..

tanda mau bagus tu.. saya pun rasa gitu selama sebulan.. pastu okkk dah.. tp dia akan on off la..

smela harini dh 7 hri berpantang rasa pedih2 😅nk duduk tu takut btl😅

kalau sakit sgt minta nurse kk check kn waktu checkup baby.