Let-down reflex ni memang sakit ke? Rasa mcm kena sengat tebuan kat breasts 😭 Baby sebulan

Seram bila fkir akan rsa sakit tu even beberapa saat je#firstmom #ingintahu #pleasehelp .. dia jdi kt breast satu lgi masa menyusu. Kadang jadi tiba2 kt dua2 breasts serentak

6 Các câu trả lời

Haah rasa mcm mnyengat.. tahan dgn milk collector sis breast sebelah lg tu.. sy waktu pantang setiap kali penyusuan mmg rasa mcm tu.. skrg dh hbis pantang, bby dh nak masuk 2m, dah makin berkurang dah

rasa mcm kejutan electric. nnt bila baby dh meningkat usia LDR ni akan hilang. selalu nya bila baby 3m keatas. sebab susu badan dh dpt sesuaikan diri dgn demand baby

1y trước

lamanya smpai stahunn😭

saya yg baby dah 6m pun still rasa ldr tu 🤣 tahu2 je breast dah basah dgn susu. kadang masa susukan bby kadang tu tiba2 je sakit

atas org, ldr lain2 rasa lain2 tempoh.. enjoy the journey puan.. masa ldr kn susu keluar laju blh tlg baby minum

Sy awal2 bersalin dlu mcmtu . Lama2 nnti oklaa.

Ldr tu rasa mcm mne? And maksud dia?