Mommy semua buka buku pink berapa week?

Seperti yang ramai doctor suggestkan buka buku pink sebelum 12 weeks. So mommy buka pink bila?

2 Các câu trả lời

saya minggu lepas, 8 minggu, walk in ke klinik desa, dia kata minggu ni baru buka buku pink, jadi 9 minggu. kalau time saya duduk rumah mak haritu, call time saya 5 minggu, dia bagi appointment 11 minggu lain klinik lain, kalau klinik tu busy, dia akan tengok minggu mana yang muat nak letak appointment kita. better sis call je dulu

11mo trước

ohh mcm tu sekarang. InsyaAllah akan call kk la kalau gini. tenkiu ye. semoga mommy and baby ok² sahaja

The best terus call KK untuk dapatkan tarikh temujanji. So nanti nurse yang akan bagi tarikh. Saya masa 5 weeks dah call untuk booking. Nurse bagi appointment date masa 11 weeks. Sebab slot dah penuh.

11mo trước

baik. nanti sy call kk sebelum datang. terima kasih.