nak tanya sahaja

sepanjang pregnancy yg first ni tak bersama suami langsung..agaknye kalau bersalin normal lah kan..akan koyak ke sebab vagina tak longgar?😅 atau lagi bagus kalau vigina kita ketat dan tak kacau langsung?

1 Trả lời

selalunya kalau bersalin anak first mmg akan ada koyakan lah. bukan sbb bersama/tak. bersama hari2 pun vagina takkan longgar ya puan. ni bukan skru boleh longgar ketat. vagina ni sifat dia elastik mcm getah/otot. bila kerap bersama dia akan memeri, lepastu dia mengecut balik. tp kenapa tak bersama langsung tu, tak kesian ke kt laki? tanggungjawab kita pun kena jalankan walau sekali sebulan.

2y trước

ohh dia risau jadi apa2 la tu. takpe2 prektis nanti sampai lepas beranak kena puasaa hehehe.