saya pregnant 8 minggu

sepanjang kehamilan ni,sy perasan keputihan bnyk dan sedikit kekuningan..normal ke mcm tu?

4 Các câu trả lời

sama dgn saya sis. saya juga ada keputihan warna kekuning risau juga. tp waktu tengah ari ja.. pagi n malam tak ada pula.. mungkin disebabkan makanan juga.

2t trước

sama.sis ..mungkin juga...tp sesetgh org ckp sebab bnyk mnum manis..sy mmg kurang mnum manis..

sy pon tengah ada keputihan..Dr kata normal... tp KLU ada berbau n colour kuning hijau direct KK je..ada ubat dia nanti..

cube ubah gaya pemakanan..kdg sbb hormon jgk

normal jgn ja bebau