Hi ada geng mummy due RAYA ke tu 🤭

semoga dipermudahkan urusan kita semua 🤍 #firstbaby #27/4

64 Các câu trả lời

In Sha Allah 4/4/23 bln posa 😂. Dah leh start pikir tema color bj Raya tahun depan. Alamat ber jubah je la sis raya thn dpn 😁.. Badan masih mengembang 😂

2y trước

29/4.. tp klau ikut kluar mcm ank yg sulung, sminggu sblum due dh bersalin.. jatuh hri raya pulak..😅😅

Sy 15/4/23 sempat lagi beraya harap2 keluar awal sikit la awal bulan ke sbb ank first pun due 16/4/21 tp keluar awal 3/4/21 🤣

2y trước

inshallah aminnn 🤲🤲🤲🤲

28/4/2023 𝘵𝘱 𝘴𝘦𝘭𝘢𝘭𝘶 𝘯𝘺𝘦 𝘢𝘸𝘢𝘭..𝘩𝘪𝘩𝘪

hai..saya pon first baby.. due 10.4 hehe .dia betul2 xbgi makan lauk raya ni hehe

Alhamdulillah 16/4 huhuu tgh fikir kene beli baju raya ke tidak ni 😆

2y trước

nampak berbatikk lagi tu 🤭 . hihi semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti 🥰

14/04/23 bagus kalau sebelum raya...😅...dapat makan ketupat dan kuih raya

2y trước

13/4/23🥹

Ada ni ingtkn blh mkn makana raya sekali tgh pantang time tuz adoii

Bakal berpantang time raya in sha Allah. Geng la tu juga kan 🤭

8/4..... masa bulan puasa..... raya pakai kain batik jelah....hihi😁

2y trước

hihi itulaaa . semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti 🥰

Saya 19/4 😍 #firstbaby .. semoga dipermudahkan urusan semua