Hi perlukan pendapat anda

Sengugut sejak 21st June..tapi sampai skrg xperiod..dah lewat 8 hari..setiap pagi bangun rasa pusing and mual..breast sakit..puting pun rasa semacam..demam on off..selesema..skrg rasa letih nak tidur je..dah check upt negative..bawah perut tegang...apa perlu saya buat?tunggu upt positive?pernah ada sesiapa symptom begini? Kena terus refer doc?

1 Trả lời

Kadang ambik masa utk upt +ve sebab kemungkinan masih awal lagi.. tunggu dalam 2 minggu pastu repeat upt.. kalau p doktor pun masih terlalu awal nak confirmkan kalau nk scan.. skrg sis mkn ckup2, kurgkan aktiviti lasak/berat & kurgkan stres ya.. mudahan ad brita baik pasni 💖

5y trước

Thank you so much... Okay jd saya tunggu lagi sampai 2 weeks...amin..harap da rezeki kali ni ❤