First baby

Hi semua, Saya ada buat urine test result 2 line. Patut saya pergi check atau buat test lagi sekali?

First baby
7 Các câu trả lời

ikut la..klu rasa nak test lg buat lg skali..sy dlu skali je test..tgk terang mls dh nak test2 lg..trs gi KK check n test positif jgk trs buat buku pastu..huhu..

4y trước

Tq sis. Dh scan last period 3/3 tp scan bby baru 5weeks.

Nak test lagi bolehhh.. tade mslh. Saya nmpk line mcm tu saya beli lagi. Sampai 5 test beli. Biasa la excited hehehe

Tahniah sis. Positif hamil da tuuu.. Doakan kami ade rzeki musim2 pkp nie jugak. Aminnn 🤲😊

4y trước

Tq jgk sis 😊 Sy doakan semua mmy dalam ni yg menunggu zuriat akan dipermudahkan segalanya. Harap2 berjangkit la ye dgn kawan2 yg preggy tu.. Aminn.

Sy dlu 2 kali test smdri.kli ke 3 pegi swasta cek..doc ckp positive tros scan mmg pregy

4y trước

Tq sis. 😊 sy try lg sekali test insyallah.

Tidak Ada mslah klu nk test lgi..Saya smpi 3 kli test..br p klnik.

4y trước

Sama2..

Tahniah.. Boleh g scan utk tau dh berapa minggu sis preggy

Mana2 pun blh.. bg sy btter p cek.. ley thu usia preg

4y trước

Tq sis.. Aminn