Lewat buka buku pink

Hello semuanya . sekadar nak bertanya . first preggy tapi sebabkan taknak terlalu berharap dgn jantina jadinya saya takbuka lagi buku pink . sekiranya dah dekat dgn due , agak-agak hosp kerajaan terima lagi ke buka buku pink lewat ? tapi sepanjang preggy tkda buat checkup cuma jaga pemakanan dgn ketat saja dan ikut nasihat org tua-tua . mcm mana ya proses buka buku pink tu ? terima kasih #firstmom #bantusharing

15 Các câu trả lời

bukak buku pink bkn sbb gender tp sbb kesihatan baby. check up awk tu perlu . nk tentukan keadaan bby. normal.ke tidak. ada prblm ke tidak. blh detect awl.... sptutnya xcited jaga kehamilan dan tgh progress bby

Kalau mampu, maybe boleh scan dulu di private lepastu baru call kk dan dapatkan tarikh bukak buku pink. Kalau kurang berkemampuan, boleh je terus dptkan tarikh dekat kk

Untuk keselamatan nyawa awak dan baby, boleh call KK hari ni juga untuk proses buka buku. Nak walk in pun boleh.

Selfishnya you sisss. Kesian baby dapat mak tak nak amik berat pasal dia 😂

apa kaitan jantina anak dgn buka buku pink🙄🙄🙄

7mo trước

tak faham betul la, entah ada gdm ke, anemia ke, thalasemia ke. ambil ringan langsung tak checkup.