Tukar susu formula

hi semua, nak tanya, if bayi menunjukkan tanda tidak serasi kepada susu FM A, kita harus tukar kepada susu FM B kan. Soalan saya, kita boleh tukar secara drastik atau ada step2 yang perlu sy ikuti. Terima kasih.

2 Các câu trả lời

baby x sesuai susu... terus tukar..x perlu selang seli baby sesuai susu.nak try susu lain. selang seli bagi..x ada masalah,alahan,boleh stop susu lama

3y trước

ooo. itula, takut ad step2 dia. paham2. tq atas komen awk.

selang selikan susu lama n baru, pastu gradually tukar kepada susu baru.. tu yg sy tengok dekat kotak susu masa nak cuba tukar susu dulu

3y trước

tenkiuuii 😃