Waktu Subur?

Hi Semua, Nak minta pendapat, jika begini kira sudah waktu subur ke? Sbb saya ada baca tanda2 ovulasi and tentang, ada cecair seperti putih telur keluar. Tapi, saya seperti keputihan. And td, check OPK naik terang cmni. Mohon pendapat semua and doakan ada rezeki saya & suami utk dptkn zuriat. Aamiin aamiin Ya Allah Ya Mujib🤲

Waktu Subur?
4 Các câu trả lời

sdh...dah bole baby dance🤗 ovulasi biasa brlku pd hari trakhir opk positive..jd kne peka. moga brjaya hamil utk cycle ni

4y trước

ye btul..opk positive ( T line lebih terang atau sama terang dgn C line) bermakna subur dah. ovulasi pula brlaku pd 12-48jam slps opk positive..wktu ni sgt2 ssuai utk kta bd sbb potensi lbeh tgi..lgpun sperm boleh hdup dlm rhim/uterus kta selama 5hri.. sbb tu bila opk mkin nk positive dan positive kta digalakkn bd.

ya subur. semoga ada rezeki awk bln ni.

4y trước

in shaa Allah, aamiin aamiin. Tq sis🤗

Ya subur ni..Aamiin

4y trước

in shaa Allah, mudah2an ada lah rezeki saya & suami nnti🤲 aamiin. Tq sis doakan. Moga yg baik2 juga buat awk

subur tu

4y trước

🤭🤭