NAJIS ANAK PELIK

hi semua, i nak tanya kenapa eh anak i punya taik macam ni? 😭 dia dah 5 bulan 27 hari, ni first time taik macam ni selama ni normal je taiknya. takde ubah apa apa pun.....normal ke? 😭😭😭 tolong plsss#firstmom

NAJIS ANAK PELIK
1 Trả lời

maaf puan sy tidak ada pnglmn ttg ini..ank puan minum susu fm ke fully bf?? kalau puan risau..better g klnik n rujuk dgn pakar peads..jika ada apa2 abnormal brlaku pd bby .mcm bby kerap menangis selepas berak ke n perut dia asyk kembung n etc..mg dpmudahkan segalanya Allahuma Amiin