malu

Hi semua...ada x sesapa kat sini bersalin banyak pk if ak bersalin nanti kalau doktor lelaki y sambut macam mana? Sy asyik pk je .malu sbnrye..even kalau checkup jumpa doktor lelaki pon saya segan nk angkat baju...inikan pula nk terkangkang depan dorang....mmg ikotkan saya nak bersalin diswasta tp disebabkan sy adaa masalah so sy terpaksa pilih hospital kerajaan...segan sangat rasanye...ada x yang mcm saya?

69 Các câu trả lời

Teringat pula time bersalin ank ke4..lebihh 7 org nurse n dktr keliling katil sya sbb nak beranak jer...lucu pn adaa😂😂😂😂😂😂

Masa sy bersalin, mmg dr perempuan yg sambut baby tp ada dr laki jgakk, da sakit xheran da tu sume.. fkir nak keluar kn baby cepat je😅

sy pun malu juga biar anak dah nak masuk 4 tapi kesakitan mengatasi segala nya😂dlm fikiran masa tu cuma nak cepat bagi bby keluar ja

kkak sy crita wktu die bsalin rmai dok dpn die, doc2 pelatih.. dh mcm bhn ujikaji, tp sbbkn dh sakit, xfkir dh pn smua tu..

Pengalaman saya kena seluk, beranak semua dengan doktor lelaki. Time tu dah takde rasa malu dah. Dok fikir nak selamatkan baby je

Anggap jak tu tugas doc laki2..mmg malu tp kita lbh byk fkr psl baby yg bkl kuar ngan selamat n sihat..inshallah...

I prefer doc lelaki, masa saya bersalin anak first. Lembut je doctor nya, tiba2 masuk misi terjerit2 aduh pening kepala.

5y trước

kn.. misi ni nma je pmpuan tp kasar lpas tu bila kita rsa sakit dn sebut auch trus ckp kita ni mngada2, xmcm dktr llki siap mnta maaf andai ada trsakiti

Tp bila dh skit nti dh xtpikir smua tu sis..pkir nk teran dn nk baby tu kluar je..pcy la,sy pn mcm tu jg dulu

boleh pilih Dr kt gov. book as pesakit bayar penuh. nt dpt bilik sendiri dan doktor pon boleh pilih

4y trước

mcm mana prosedur ye sis boleh share x? 🙏🏻

dah sakit nk brsalin x fikir apa2 dah.yg pnting baby selamat.ank 2nd doktor lelaki.ank 1st doc permpuan.