Adakah susu mengemukan?

Hi semuaaa, saye nk tnye sikit lah. Minum susu boleh gemuk eh, tak sedar dlm mase sebulan. Baru 15weeks, berat naik almost 4kg😥 Sekrg consume EnfamamaA+

7 Các câu trả lời

saya xminum susu. doc pun ckp susu xwajib pun . saya ambik pil calcium vit etc tu. lain ambik supp utk pregnant . tu jee saya skrg 4 bulan naik 1kg jee . hehhehehehe . next check up akhir bulan ni tp timbang kat umah tang tu juga . naik turun naik turun sbb makan xbanyak skit2 banyak makan buah. dah cek gdm xde , hb pun 13.2,12,9 . xde msalah pape .

sy pun minum enfamama .. rs mcm bnyk gula kot.. ms frst trimester je minum.. skrg 2nd trimester x minum.. takut sangkut gdm

mungkin susu tu tinggi gula, sbb tu cpt naik berat bdn.. boleh cek semula ingredient dlm susu tu...

Susu ibu mengandung mmg tinggi gula. Nurse pon tk bg mnm. Tkut sngkut kencing mnis

2y trước

Lah iyeke.. kate ade vitamin lah apelah

Sy x mnum susu sbb gula tggi ,mmng cepat naik berat

sy minm susu botol jenama HL je. urmm x pe ke eh?

boleh tahu awk minum susu apa berat naik??

2y trước

enfamamaA+ tu