Doakan saya.

Hi semuaaa! Saya saja je share kat sini sebab saya taktahu nak luah kat sapa hahaha. Mintak tolong korg doakan ye, saya masih belum cukup duit untuk beli peralatan bayi, peralatan waktu bersalin, penjagaan berpantang semua tu. Entahlah kadang rasa macam menyesal pun ada tapi nak buat macam mana dah rezeki Allah bagi kan. Husband kerja tapi asyik sakit so terpaksa tutup tutup kedai. Nak buat online selling puas mentelaah web shopee tu satu apa pun tak paham, nak buat tiktok affiliate takde modal pulak sebab tgh krisis duit skrg. Redha jela hmm due bulan 1 ni, apa pun mintak korg doakan kami ye :) #firstmom

2 Các câu trả lời

due awak sama sy. bulan 1 ni juga. 2nd baby☺️. awak cuba share detail awak. mcm no phone or alamat. inn shaa allah pasti ada yg boleh membantu❤️. jgn stress okay

sis dah beli barut baby? kalau belum, bg alamat sis ya. 😉