Nak pitam/ pengsan

Hi semua. Sy pregnant 9 minggu lebih harini. Saya tiba2 rasa macam nak pitam waktu memasak tadi. Ada x makanan/ sayur/ apa2 yg boleh atasi masalah sy ni? Kalau ikotkan bmi sy mmg underweight. Harap dpt bantu #firstmom

1 Trả lời

kalau nak pitam, pegi hospital check. takut gula rendah or darah rendah or darah tinggi. kalau sorg2 pengsan nnti bahaya incase xde org sedar sampai 2hours awk dh pengsan, boleh bwk maut.