Hosp taiping perak

Hi semua sy first mom. Nk tahu sapa pernah bersalin di hosp taiping ? Doc sna ok ke ? Tkot la dgr mcm2 pgalaman org bersalin dgn doc yg garang. Due 14/6.

1 Trả lời

saya bersalin ok je. doc baik baik. staff nurse pun ok. saya dulu masuk 3rd class je tp staff ok sgt. semalam jumpa nurse kt kk, katanya labor room pun dh tukar jd family friendly, husband boleh masuk masa nk dekat bersalin dah (means os dah bukak 10 ). jgn risau pasal staff garang or tak. as long as baby sihat, kita sihat, abaikan yang lain 😂

6mo trước

bg ubat bius setempat je. kita alert je masa jahit, rasa ngilu sikit sikit