Bleeding #seriustanya

Hi semua . Sy 1st mom dan dah 23w . Minggu lepas warded sbb ada bleeding sikit tapi sehari je . Tapi dah scan baby semua okay Alhamdulillah . Doc pon tak sure darah apa . Cuma nakk tanya kot ada ibu² yg pernah alami , Normal ke macam tu ? #SeriusTanya #bantujawab #firstmom

1 Trả lời

haritu masa sy 22w, ada bleeding jugak. pergi PAC tapi tak warded, buat swab, masuk muncung itik, scan semua la, semua normal je. result swab pun normal. doktor kata if bleeding tu warna coklat atau macam colour dah hujung2 period tu, tak perlu pergi hospital lagi. sebab mungkin tu darah lama2, not sure macam mana. tapi sy, kalau berjalan jauh sampai luar negeri, mesti ada spotting/bleeding sampai penuh pantyliner. so far baby alhamdulillah okay je semua.

1mo trước

doktor kata if bleeding tu fresh blood, baru pergi hospital lagi.