BRACES DURING DELIVERY BABY

Hi semua, saya nk tanya kalau ada yg berpengalaman.Skrg saya tgh pregnant nk masuk second trimester. Saya pakai braces setahun yg lepas, dan dkt nk debond cumanya orthodontic belum confirmkan bila betul² boleh debond. Persoalan saya, nnti nk bersalin takpe ke klu pakai braces ? Ada effect tak sama ada bersalin normal atau czer. TQ semua #braces #firstbaby

1 Trả lời

Sme laa kita pun pkai braces, tkde masalah jika nk normal atau czer. Cuma inform dr kita pakai braces wktu dlm ot.