10minggu, makan sushi

Hi semua. Saya nak tanya, saya teringin makan sushi. Tapi saya akan makan yang bukan mentah contohnya ayam/udang/timun/telur. Tapi saya nak tahu, nasi sushi tu ada letak cuka ke ya? Saya was2. Risau je. Saya betul teringin. Saya memang tak makan mentah. Ada mommy yg boleh share tak? Terima kasih ❤️#firstbaby #pleasehelp

1 Trả lời

nasi tu ade cuka. mkn 1 or 2 je. buat hilang teringin. ade org perut x tahan dgn cuka. mcm sye ari tu mkn jeee. alhamdulillah xde ape. atau pun mommy boleh buat sendiri, pakai beras sumo tu, masakkan lps tu nasi tu gaul dgn mayonis. beli seaweed dia dgn kicap die. utk telur boleh gaul dgn kewpie, udang tu boleh tgok kt youtube cara buat udang tempura. timun boleh beli timun jepun.