Hi semua Saya frst time mom . Saya dh 50 hari lpas bersalin tpi saya trlupa nk inject cair darah sbb

Hi semua Saya frst time mom . Saya dh 50 hari lpas bersalin tpi saya trlupa nk inject cair darah sbb busy ulang alik hospital and kk sbb anak prolonged jaundice . Dh 50 hari ni still boleh suntik ke ? Saya ada cucuk untk 2 hari lpas tu busy ulang alik smpai trlupa baru tringat . Should i inject or just leave it . Pls help mommies 🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿

1 Trả lời

Inject je..bahaya kalau darah beku..tanya doc sekali

9mo trước

darah dh lama stop tpi lately ada dua titik je .