Ari2 sakit

Hi semua, saya dah masuk 3bulan pregnant. Ari2 saya kerap sakit. Haritu dah spotting. Tapi sekejap je. Sekarang agak kerap sakit macam nak period. Bila saya pegang dkt bhg ari2 rasa macam penuh. Kenapa ya? Saya period dulu irregular. Ada sesiapa2 sama nasib mcm saya tak? Tak selesa la. Takut spotting lg pun ada.#firstbaby #firstmom

1 Trả lời

Saya masa kndgn 13w pun sy spotting smpai 17w.. Dktr bg ubat utk kuat Rahim... Alhamdulillah... Sis kena bnyk rehat dan jgn buat kerja2 yg berat... Insha Allah Baby baik2 saja .