Boleh ke scan waktu kandungan 5w ?

Hi semua, saya dah delay period 3 hari . Alhamdulillah selepas berteka teki saya dah dapat real result , sebab before period , dah 7 upt check semua faint line masih was was nak percaya hehehe. So saya nak tanya boleh ke nak scan waktu kandungan 5w ??

Boleh ke scan waktu kandungan 5w ?
4 Các câu trả lời

Boleh scan tp better tgu 7@8 weeks sb masa tu slalunya baru nampak.

boleh sy baru scan dua hari lepas 5w jugak tp nampak kantung aje

Boleh je scan, tp nt nampak kantung je mcm sy last week

2y trước

oh okey awak.. nampak kantung duduk dlm rahim pun dah happy 🥰

boleh scan, tiada masalah