Lengguh dan sakit pinggang

Hi semua, normal ke pregnant 23w sakit dan lengguh sngt bahagian pinggang, betis & peha?

2 Các câu trả lời

Boleh buat urutan sis, tp kne cari tempat yg tahu urut ibu mengandung. Urut kena slow2 je. Jgn tekan kuat area pinggang, belakang peha, belakang betis n tengah tapak kaki. Lalukan tangan je xpe

Hi mommy, normal je 🤗 Time pregnant semua tempat boleh lenguh 🥹🥹 Mommy ambil banyak vitamin yang as predescribe by doctor ya. Susu jangan lupa ya ❤️