Due date 22.1

Hi semua nk tnya…saya dh bukak 1 cm tapi doc suruh balik dulu… tapi sya x rasa sakit ape2 pn..ade cara x untk cpt kn bukaan jalan #firstmom

4 Các câu trả lời

Bykkn jln puan 😊 buat mcm biase je... Cme jgn baring semata... Jln2 kt tmn ke mall ke... Klu ade tgga turun naik tgga... InsyaAllah mlm kang die start contractions kuat...

2y trước

Terima kasih bagi tips

boleh tahu sebab apa sis pergi check utk bukaan tu? ada turun lendir darah ke apa2 tanda bersalin ke?

2y trước

ooo, dia scan skali tak check baby ke apa? lama tak dr check? anggaran berapa lama sis berada kat hospital sblum dr bagi balik tu?

Duduk atas gym ball & turun tangga. In shaa Allah cpt bukaan

cuba buat ketuk ketampi..bykkan jln²..jalan itik.