Period atau Nifas?

Hi semua nk tanya pengalaman, ada ke yang datang period seawal 3 minggu selepas bersalin? Sy bersalin czer prematured baby. Darah nifas dah kering dalam seminggu lebih sy siap dah mandi wajib and solat. Tetiba 2 hari lepas cramp mcm nk period tp sgt mild je and keluar darah mcm period (sgt lain dgn darah nifas yg agak cair kan).

1 Trả lời

kalau masih dalam tempoh nifas, dikira nifas. kalau gap lebih 15hari, dikira haid

9mo trước

Okayy siss tqq!